Friedrich-Ebert-Stiftung
Reprezentanța din Romania

Str. Emanoil Porumbaru 21
RO-011421 București

Telefon: 0040 21 2 11 09 82/-83
Fax: 0040 21 2 10 71 91

E-Mail: fes(at)fes(dot)ro
www.fes.ro

FesRomania

Prietenii proiectului Romania Sustenabila:

        

      

  

        

        

 

Deborah Lawrence Rogers

Deborah Rogers și-a început cariera financiară la Londra, lucrând pentru un fond de investiții. După întoarcerea sa în SUA a lucrat consultant financiar pentru multe firme mari de pe Wall Street, cum ar fi Merrill Lynch și Smith Barney.

A fost membru al Comisiei Enquette pentru « creștere, bunăstare și calitatea vieții » a Bundestag-ului german (din ianuarie 2011 până în iunie 2013). Actualmente, este senior fellow a Grupului de Cercetări « Societățile post-creștere » din cadrul Universității Schiller din Jena (Germania), fondat de Consiliul German pentru Cercetare.

Din 2013, Deborah Rogers face parte pentru o perioadă de trei ani din comisia consultativă federală pentru U.S. Department of Interior's U.S. Extractive Industries Transparency Initiative (USEITI).

În mai 2013, ea a fost invitata Comisiei pentru Energie și Resurse Naturale a Senatului SUA. De asemenea, a participat la grupul de lucru a Energy Information Administration (EIA) a Departamentului SUA pentru Energie.

În iunie 2013, ea a vorbit despre economia gazelor de șist în fața Delegației Parlamentare Europene a NATO.

În 2014, Deborah Rogers a participat la simpozionul Consiliului pentru Relații Externe a Băncii Mondiale și a ținut o prezentare la Planetworkshops, în Franța.

Este membră a board-ului Earthworks. Este fondatoarea Energy Policy Forum, un think-tank dedicat politicilor și analizelor financiare cu accent special pe gazele de șist, petrol nisipos și energie regenerabilă.

De asemenea, Deborah Rogers ține prelegeri pe tema gazelor neconvenționale și a economiei gazelor la diverse universități și forumuri. A publicat o serie de articole despre anomalia financiară a gazelor de șist în New York Times, Rolling Stone Magazine, PBS's Need To Know, London's Guardian, Tokyo's Sankei și Mexico City's Indigo.