FES Office Romania - Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

 

Aceasta politica de confidențialitate se aplica website-ului nostru - www.fes.ro - și datelor personale colectate prin intermediul acestuia pentru realizarea activităților pe care organizația noastră, Friedrich Ebert Stiftung Office Romania (FES), le desfășoară.

 

1.   Operatorul de date

În conformitate cu definițiile și prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR), FES noastră are calitatea de operator de date cu caracter personal și, în anumite situații, calitatea de împuternicit al altor operatori de date cu caracter personal.

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal pentru operatorul de date este Iulia Zdrâncă.  Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal. Acesta poate fi contactat la adresa de e-mail fes@fes.ro.

 

2.   Persoanele vizate

FES este o organizație non-guvernamentală care are următoarele obiective:

ü  Promovarea formarii politice şi sociale a oamenilor din toate domeniile în spiritul democrației si a pluralismului,

ü  Contribuția la înțelegerea si cooperarea internaționala.

Pentru atingerea obiectivelor menționate mai sus, FES furnizează educaţie politică şi analiză prin organizarea de cursuri de formare, conferinţe, grupuri de lucru, studii ştiinţifice, întâlniri de experţi şi programe de schimburi de experienţă internaţionale.

În acest sens, FES colectează și prelucrează datele personale ale persoanelor interesate de participarea la aceste evenimenteși care accesează website-ul nostru pentru a se informa cu privire la activitățile FES sau care se înscriu, prin intermediul formularelor electronice integrate în website, la evenimentele de profil pe care le organizăm.

 

3.   Prelucrări ale datelor personale

3.1. Date personale colectate și prelucrate automat atunci când navigați în cadrul website-ului nostru   

a)     Date înregistrate și stocate în log-ul serverului Web

Modalitatea și momentul colectării

·         Utilizăm un server pentru a găzdui website-ul nostru. În momentul în care accesați website-ul, datele corespunzătoare navigării în cadrul platformei web sunt înregistrate și stocate într-un fișier de tip jurnal (log) de pe server.

Datele personale colectate

·         Astfel, se înregistrează automat adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa website-ul, precum și alte informații corespunzătoare navigării în platformă, cum ar fi paginile accesate, data și ora accesării website-ului, informațiile solicitate, data și ora solicitării, sursa accesului la site-ul nostru (de exemplu adresa URL-ul care v-a direcționat către website-ul nostru), durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul website-ului (informații de tip clickstream), versiunea browser-ului și sistemul de operare utilizat, numele rețelei mobile pe care o utilizați (informații privind dispozitivul utilizat).

Scopul și temeiul procesării

·         Colectăm și stocăm aceste date în log-urile serverului web pentru a asigura securitatea rețelei IT. Astfel, analizăm fișierele log-urilor pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la rețeaua noastră, distribuirea de coduri rău intenționate, previzionarea atacurilor DDOS și altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobișnuite sau suspecte. Dacă nu investigăm o activitate infracțională suspectă sau potențială, nu facem nicio încercare de a vă identifica pe baza informațiilor colectate prin log-urile serverului. Temeiul în baza căruia prelucrăm datele în acest scop este interesul nostru legitim de a ne proteja activitatea și a asigura securitatea datelor pe care le deținem.

·         De asemenea, utilizăm aceste date în scop de analiză  a modului în care utilizatorii website-ului interacționează cu acesta în vederea îmbunătățirii structurii și a conținutului acestuia. Temeiul în baza căruia prelucrăm datele personale în acest scop este interesul nostru legitim.

Locația datelor personale

·         Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România. 

Durata prelucrării și stocării datelor personale

·         Datele sunt înregistrate și stocate în log-urile serverului pentru o perioadă de 5 după care, conform procedurii pe care o avem implementate.

 

b)    Utilizarea cookie-urilor

Modalitatea și momentul colectării

·         Website-ul nostru folosește cookie-uri. Fișierele cookie sunt fișiere text mici trimise de serverul unui site web către un navigator web (web browser: Chrome, IE, Firefox, Opera), memorie RAM sau unitate de hard disk, la momentul accesării inițiale a website-ului și apoi stocate acolo.

Datele personale colectate

·         Un “cookie” înregistrează informații relative la navigarea dumneavoastră pe website (pagini vizitate, data și ora de vizitare). Această informație permite website-ului “să-și amintească informații cu privire la preferințele dumneavoastră și să îmbunătățească astfel experiența de navigare în website. Dacă nu doriți să acceptați utilizarea de cookie-uri, puteți să schimbați configurația browser-ului dvs. să nu accepte cookie-uri.

Pentru mai multe informații privind cookie-urile pe care le utilizăm, setarea preferințelor în utilizarea cookie-urilor și modalitatea de blocare a acestora, vă rugăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile.

Scopul și temeiul procesării

·         Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăți website-ul și pentru a personaliza experiența navigării în website conform cu necesitățile utilizatorilor noștri. Astfel, prin intermediul acestora te putem deosebi automat de alți utilizatori și îți putem furniza anumite funcționalități care facilitează navigarea și interacțiunea în website. Temeiul în baza căruia prelucrăm aceste date personale este interesul nostru legitim pentru asigurarea unei funcționări adecvate a website-ului nostru (pentru utilizarea cookie-urilor esențiale) și respectiv consimțământul (pentru utilizarea cookie-urilor care nu sunt esențiale). Pentru mai multe informații privind cookie-urile pe care le utilizăm, setarea preferințelor în utilizarea cookie-urilor și modalitatea de blocare a acestora, vă rugăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile.

Locația datelor personale

·         Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul, acesta fiind localizat în România. 

Durata prelucrării și stocării datelor personale

·         Cookie-urile sunt utilizate atât timp cât accesați website-ul nostru, în funcție de preferințele setate inițial în website și în funcție de setările privind cookie-urile pe care le-ați  setat în cadrul browser-ului web pe care îl utilizați.

 

3.2. Date personale colectate atunci când ne contactați        

a)     E-mail

Modalitatea și momentul colectării

·         Datele sunt colectate atunci când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe website-ul nostru.

Datele personale colectate

·         Colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Scopul și temeiul procesării

·         Procesăm aceste date personale pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței în baza interesului nostru legitim de a oferi servicii de calitate și informații persoanelor care ne contactează.

Locația datelor personale

·         Datele astfel colectate sunt stocate pe serverul companiei care asigură webhosting-ul ,acesta fiind localizat în România.  [N2] 

Durata prelucrării și stocării datelor personale

·         Datele sunt reținute pe o perioadă limitată –5 ani.

 

b)    Telefon

Modalitatea și momentul colectării

·         Datele sunt colectate atunci când sunați la numărul de telefon de contact afișat pe website-ul nostru.

Datele personale colectate

·         Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi. Nu înregistrăm apelurile telefonice.

Scopul și temeiul procesării

·         Procesăm aceste date personale pentru a răspunde la întrebările și solicitările de informații pe care le primim în baza interesului nostru legitim de a oferi servicii de calitate și informații persoanelor care ne contactează.

Locația datelor personale

·         Informațiile despre apelul dvs., cum ar fi numărul dvs. de telefon și data și ora apelului dvs., sunt prelucrate de către furnizorul nostru de servicii telefonice localizat în România. 

Durata prelucrării și stocării datelor personale

·         Nu reținem date personale decât dacă este necesar să vă răspundem ulterior la solicitările adresate.

3.3. Date personale colectate pentru înscrierea online la evenimentele organizate de FES   

Modalitatea și momentul colectării

·         Înscrierea candidațiilor se face exclusiv online prin intermediul formularului online disponibil prin intermediul aplicației googledocs și care poate fi deschis accesând link-ul integrat în website-ul nostru. Formularul de înscriere este disponibil doar pe o perioadă limitată de timp strict pentru înscriere. După expirarea perioadei de înscrieri, formularul nu mai este disponibil.

Datele personale colectate

·         Prin intermediul formularului online, colectăm următoarele date personale: nume, prenume, sexul, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, data nașterii, ultimele studii absolvite, profesia, limbi străine cunoscute,

 

·         Scopul și temeiul procesării

·         Procesăm aceste date personale pentru a evalua și selecta candidații care vor fi invitati la evenimentele organizate de FES.

 

Temeiul prelucrării datelor personale în scopurile menționare mai sus este interesul nostru legitim de a organiza evenimente și de a selecta candidații cei mai potriviți pentru participarea la acesta.

Locația datelor personale

·         Datele astfel colectate sunt stocate pe serverele Google din Europa. Precizăm că datelor prelucrate de către Google se aplică politica de confidențialitate a acestei companii (https://policies.google.com/privacy).

Durata prelucrării și stocării datelor personale

·         Datele participantilor la evenimente vor fi retinute pentru comunicari si informari ulterioare in legatura cu activitatile derulate de FES.


 

4.   Perioada de retenție a datelor personale

Criterii pentru stabilirea perioadelor de păstrare

Vă vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:

 

5.   Măsuri tehnice și organizatorice de securizare a datelor dvs.

Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

Transmiterea de informații către noi prin e-mail

Transmiterea informațiilor pe internet nu este în întregime sigură și dacă ne trimiteți informații prin intermediul internetului (prin e-mail, prin intermediul website-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi, prejudicii ale reputației, daune, datorii sau orice altă formă de pierdere sau de prejudiciu suferită de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informații prin astfel de mijloace.

 

6.   Drepturile dvs. asupra datelor personale

6.1.      Drepturile dvs.

Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dvs. pe care le puteți exercita prin transmiterea unui e-mail catre fes@fes.ro

Aveți dreptul să obțineți o confirmare din partea FES dacă datele dvs. sunt prelucrate.

Persoanele fizice au dreptul să prezinte o solicitare de acces pentru a avea acces la datele lor personale și pentru a verifica legalitatea prelucrării. În cazul în care o astfel de solicitare a fost făcută electronic, informațiile vor fi furnizate de către companie – de asemenea - într-un format electronic utilizat în mod obișnuit.

 

Persoanele fizice au dreptul de a-și rectifica singure sau de a solicita FES rectificarea datelor personale inexacte sau incomplete.

Cererile de rectificare vor fi soluționate în termen de o lună; acest lucru va fi prelungit cu două luni în cazul în care cererea de rectificare este complexă.

În cazul în care nu se ia nicio măsură ca răspuns la o cerere de rectificare, FES va explica motivul persoanei respective și o va informa despre dreptul acesteia de a se plânge autorității de supraveghere și despre căile de atac disponibile.

Persoanele fizice au dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal, în cazul în care nu există motive pentru continuarea prelucrării acestora. Persoanele fizice au dreptul de a solicita ștergerea datelor în următoarele situații:

o    În cazul în care datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost inițial colectate / prelucrate;

o    Când persoana își retrage consimțământul;

o    Atunci când se opun prelucrării și nu există un interes legitim pentru continuarea prelucrării datelor personale;

o    Datele personale au fost prelucrate nelegal;

o    Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală.

FES are dreptul de a refuza o cerere de ștergere a datelor personale, în cazul în care datele sunt prelucrate din următoarele motive:

o    Să respecte o obligație legală;

o    Pentru exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Persoanele fizice au dreptul de a bloca sau de a suprima prelucrarea datelor cu caracter personal de către FES. În cazul în care prelucrarea este restricționată, FES va stoca datele personale, dar nu le va prelucra în continuare, garantând că au fost păstrate doar suficiente informații despre persoana respectivă pentru a se asigura că respectiva restricție este respectată în viitor.

FES va restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal în următoarele situații:

o    Atunci când o persoană fizică contestă exactitatea datelor personale, prelucrarea va fi restricționată până când FES va verifica exactitatea datelor;

o    În cazul în care o persoană s-a opus prelucrării, iar FES analizează dacă motivele legitime ale acestei prelucrări se întemeiază pe cele ale persoanei;

o    Dacă prelucrarea este nelegală și persoana se opune ștergerii și solicită restricții în schimb;

o    În cazul în care FES nu mai are nevoie de datele personale, dar persoana solicită păstrarea datelor pentru stabilirea, exercitarea sau aplicarea unei reclamații legale.

FES va informa persoanele fizice vizate atunci când o restricție privind prelucrarea a fost ridicată.

FES va informa, la prima comunicare, persoanele fizice care au înaintat o solicitare privind datele lor personale referitor la dreptul lor de a se opune.

Persoanele fizice au dreptul să se opună prelucrării bazate pe interese legitime sau prelucrărilor în vederea marketingului direct.

În cazul unei astfel de obiecții,  FES va înceta prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei fizice, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor drepturi și cereri legale sau în cazul în care FES poate demonstra că are motive legitime convingătoare pentru prelucrare, care depășesc interesele, drepturile și libertățile individului.

În conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protecția datelor, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru de reședință, locul de muncă sau o presupusă încălcare a protecției generale a datelor Regulament. În acest scop, în Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro.

6.2.      Asigurarea drepturilor dvs.

Dacă o persoană face o cerere referitoare la oricare dintre drepturile enumerate mai sus, FES va lua în considerare fiecare astfel de solicitare, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Persoanele vizate au dreptul să obțină, pe baza unei cereri adresate în scris FES, care este direcționată către responsabilul de protecția datelor, și după verificarea cu succes a identității lor, următoarele informații  despre propriile date personale:

o    Scopurile colectării, prelucrării, utilizării și stocării datelor lor personale;

o    Sursa (sursele) datelor cu caracter personal, dacă nu au fost obținute direct de la persoana vizată;

o    Categoriile de date personale stocate despre persoana vizată;

o    Destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau pot fi transmise datele personale, împreună cu locația acelor destinatari;

o    Perioada de stocare prevăzută pentru datele cu caracter personal sau modalitatea de stabilire a perioadei de stocare;

o    Utilizarea oricărei decizii automate, inclusiv a profilării, dacă este cazul;

o    Dreptul persoanelor vizate.

O copie a informațiilor va fi furnizată persoanei solicitante în mod gratuit (nu se percepe nici o taxă de administrare pentru examinarea și/sau respectarea unei astfel de cereri.). Totuși, FES poate impune o "taxă rezonabilă" pentru a se conforma cererilor de copiere și replicare a acelorași informații, în cazul unor solicitări succesive din partea aceleiași persoane într-un anumit interval de timp. În cazul în care o cerere este vădit nefondată, excesivă sau repetată, se va percepe – de asemenea - o taxă rezonabilă. Toate taxele se vor baza pe costul administrativ al furnizării informațiilor.

Toate cererile primite pentru accesarea sau rectificarea datelor cu caracter personal vor fi direcționate către responsabilul de protecția datelor, care va înregistra fiecare solicitare în momentul primirii acesteia. Răspunsul la fiecare solicitare va fi furnizat în termen de 30 de zile de la primirea cererii scrise din partea persoanei vizate. În cazul unor solicitări complexe, perioada de răspuns va fi prelungită cu încă o lună. Persoana fizică va fi informată cu privire la această prelungire și va primi o explicație a motivului pentru care este necesară extinderea, în termen de o lună de la primirea cererii.

Dacă responsabilul de protecția datelor nu poate răspunde în totalitate la cerere în termen de 30 de zile, acesta va furniza - totuși - următoarele date persoanei vizate sau reprezentantului legal autorizat în termenul specificat:

o    o confirmare de primire a cererii;

o    toate informațiile găsite până la momentul solicitării despre persoana vizată;

o    detalii privind orice informații sau modificări solicitate care nu vor fi furnizate persoanei vizate, motivul (motivele) refuzului și orice proceduri disponibile pentru contestarea deciziei;

o    o dată estimată la care vor fi furnizate răspunsurile rămase;

o    o estimare a eventualelor costuri care trebuie plătite de către persoana vizată (de exemplu, în cazul în care cererea este excesivă);

o    numele și datele de contact ale reprezentantului organizației pe care persoana vizată trebuie să o contacteze pentru a primi informații suplimentare.

În cazul în care o cerere este vădit nefondată sau excesivă, FES are dreptul de a refuza să răspundă cererii. Persoana fizică va fi informată cu privire la această decizie și la raționamentul care stă la baza acesteia, precum și dreptul de a se adresa autorității de supraveghere și de a utiliza căi de atac disponibile în termen de o lună de la refuz.

Trebuie menționat faptul că pot apărea situații în care furnizarea informațiilor solicitate de către o persoană vizată ar dezvălui date personale despre o altă persoană. În astfel de cazuri, informațiile trebuie redactate sau netransmise, după cum este necesar sau adecvat, pentru a proteja drepturile respectivei persoane.

6.3.      Verificarea identității dvs. în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs.

În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru.

Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

În cazul în care dispunem de informații adecvate despre dvs., vom încerca să verificăm identitatea dvs. utilizând aceste informații. Dacă nu este posibil să vă identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre dvs., este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente pentru a vă putea verifica identitatea înainte de a vă putea oferi accesul datele dvs.

Vom putea confirma informațiile exacte de care avem nevoie pentru a vă verifica identitatea în circumstanțele dvs. specifice dacă și când faceți o astfel de solicitare.

 

7.   Date personale sensibile

"Date personale sensibile" sunt informații despre un individ care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind sănătatea sau informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații personale sensibile de la persoane fizice și trebuie să nu ne trimiteți informații personale delicate, cu excepția apartenenței politice a candidaților la programul Bursa, dat fiind că educația politică este scopul acestui program.

Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat informații personale sensibile, veți fi considerat că ne-ați dat în mod explicit consimțământul să procesăm informațiile personale sensibile în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor. Vom folosi și procesa informațiile dvs. personale cu caracter sensibil în scopul ștergerii acestora.

 

8.   Confidențialitatea minorilor

Deoarece ne pasă de siguranța și confidențialitatea copiilor online, nu contactăm cu bună știință sau nu colectăm informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț. Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține consimțământul părinților, vom șterge informațiile de pe serverele noastre. Dacă doriți să ne anunțați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa fes@fes.ro.

 

9.   Referințe de pagini de internet ale terților

Website-ul nostru poate conține trimiteri către pagini de internet sau aplicații ale terților. Dacă faceți click pe una dintre aceste referințe, rețineți că fiecare dintre ele va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți platforma noastră, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

 

10.       Plângeri

Persoanele fizice pot înainta, în scris, plângeri cu privire la prelucrarea datelor lor personale.

O investigație a plângerii formulate va fi efectuată doar în măsura în care este adecvată în funcție de cazul specific reclamat. Responsabilul de protecția datelor personale va informa persoana vizată cu privire la progresul și rezultatul plângerii, într-un termen rezonabil.

Dacă problema nu poate fi soluționată prin consultare între persoana vizată și companie, atunci persoana vizată poate, la alegere, să solicite căi de atac prin mediere, arbitraj obligatoriu, litigiu sau prin plângere către ANSPDCP:

Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI

Date de contact: Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Website: http://www.dataprotection.ro/

 

 

11.       Detalii de contact

Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor:

E-mail: fes@fes.ro

Telefon: 021.211.09.82/83.

 


 

  • vans shoes
  • kyrie 4
  • lebron james shoes
  • kyrie irving shoes
  • puma fenty
  • lebron soldier 11
  • asics shoes
  • stephen curry shoes
  • pg shoes
  • puma fenty slides
  • lebron 14
  • kyrie 4
  • puma rihanna creepers
  • nmd human race
  • curry shoes
  • yeezy shoes
  • adidas nmd
  • lebron soldier 10
  • puma fenty
  • lebron soldier
  • lebron 15
  • kyrie 4
  • kd shoes
  • nike vapormax
  • stephen curry shoes
  • kyrie 4
  • kyrie 1
  • curry shoes
  • kyrie 2
  • adidas nmd shoes
  • stephen curry shoes
  • john wall shoes
  • http://www.kyrie4.us.com
  • adidas yeezy boost
  • yeezy boost
  • nike pg 2
  • kyrie irving shoes
  • adidas john wall
  • yeezy boost
  • j wall shoes
  • http://www.asicsshoes.us.com
  • curry 3 shoes
  • kyrie irving jersey
  • curry 3
  • kd 9
  • kd shoes
  • Kevin Durant shoes
  • http://www.kd-9.org
  • yeezy boost 350 v2
  • kd shoes
  • Curry 3
  • Curry 1
  • kevin durant shoes
  • yeezy boost
  • adidas nmd Runner
  • adidas nmd r1
  • kobe 10
  • adidas crazy explosive
  • air max 90
  • kobe 10 shoes
  • adidas nmd xr1
  • kobe shoes
  • curry one
  • kyrie irving shoes
  • adidas nmd
  • vans outlet
  • vans for sale
  • Curry 3
  • yeezy 350 boost
  • kobe bryant shoes
  • lebron soldier
  • under armour shoes
  • http://www.kyrie4.com
  • nike lebron soldier
  • adidas tubular instinct
  • vibram
  • vibram fivefingers
  • adidas tubular instinct boost
  • adidas ultra boost
  • adidas tubular
  • lebron soldier shoes
  • kids shoes
  • air jordan shoes
  • air max shoes
  • air force 1
  • nike air max
  • air max nike
  • lebron soldier shoes
  • soldier shoes
  • air max 90
  • air max 95
  • adidas nmd human race
  • nmd human race
  • kyrie 4
  • kobe 11
  • Curry One
  • Kobe Shoes
  • harden shoes
  • kobe 11 shoes
  • Curry 2
  • Curry 2
  • Harden 1
  • Curry 2
  • James Harden Shoes
  • lebron soldier
  • lebron 10 soldier
  • nike lebron soldier
  • Curry Shoes 2015
  • Harden 1 Shoes
  • James Harden Shoes
  • Harden Shoes
  • James Harden 1
  • Under Armour Curry Shoes
  • kobe x
  • Kobe 10
  • Cheap Harden 1
  • kobe bryant shoes
  • kobe shoes
  • Lebron James Shoes
  • Cheap Curry Shoes
  • yeezy 950
  • Curry One Mvp
  • Nike Harden Shoes
  • Nike Kobe Shoes
  • Harden Shoes
  • Under Armour Store
  • Curry 2 Shoes
  • Curry Shoes
  • curry 1
  • Stephen Curry Shoes
  • Under Armour curry one
  • James Harden Shoes
  • stephen curry shoes
  • Steph Curry 1
  • Stephen Curry Shoes
  • kobe basketball Shoes
  • Nike Harden Shoes
  • fila shoes
  • fila
  • Nike James Harden Shoes
  • Harden Shoes For sale
  • Harden Shoes Sale
  • yeezy boost
  • new balance shoes
  • kanye west shoes
  • http://www.yeezyshoes.us.com
  • kobe x shoes
  • kd 8
  • adidas nmd xr1
  • balenciaga triple s
  • adidas yeezy boost
  • balenciaga triple s Shoes
  • adidas nmd r1
  • adidas yeezy outlet
  • adidas nmd
  • adidas nmd runner
  • adidas nmd pk
  • adidas nmd footlocker
  • adidas nmd r1 primeknit
  • new era caps
  • kobe bryant shoes
  • lebron soldier 11
  • kobe shoes
  • kyrie 3
  • nike kyrie 3
  • kyrie 3 shoes
  • air max shoes
  • yeezy boost
  • nike air max shoes
  • nike air max
  • kevin durant shoes
  • kd vii
  • kd 7
  • curry 3
  • curry 3 shoes
  • ua curry 3
  • curry 3 low
  • kyrie 3
  • adidas porsche shoes
  • adidas porsche design shoes
  • lebron james shoes
  • kobe shoes 2015
  • nike air shoes
  • nike air max shoes
  • kyrie 3
  • kyrie 3 shoes
  • nike kyire 3
  • cheap air max shoes
  • air max shoes
  • kd vii shoes
  • kd shoes
  • kevin durant shoes
  • adidas zx flux
  • adidas zx
  • jordan retro
  • nike soccer cleats
  • adidas tubular
  • adidas flux
  • cheap kd shoes
  • adidas ultra boost
  • kobe shoes nba
  • palladium boots
  • lebron soldier 10
  • air jordan 32
  • lebron soldier
  • lebron soldier shoes
  • nike lebron soldier
  • air jordan retro/a>
  • cheap kobe shoes
  • soldier 10
  • adidas ultra boost shoes
  • adidas ultra boost
  • kevin durant shoes
  • kobe bryant shoes
  • jordan retro shoes
  • hyperdunk 2017
  • kd 7 shoes
  • porsche design shoes
  • curry 5
  • adidas porsche design
  • adidas shoes
  • kevin bryant shoes
  • kd shoes store
  • kd 7
  • Cristiano Ronaldo CR7
  • herve leger dresses
  • kobe shoes
  • curry 5 shoes
  • anello backpack
  • kobe bryant shoes
  • kd shoes
  • lebron shoes
  • kd sneaker
  • http://www.curry-5.com
  • adidas alphabounce
  • adidas boost
  • adidas d rose 7
  • jeremy scott adidas
  • nike sb dunk
  • jeremy scott wings
  • Nike CR7
  • jeremy scott shoes
  • js wings
  • lebron shoes
  • kobe shoes
  • balenciaga shoes
  • kobe bryant shoes
  • kyrie irving shoes
  • nike epic react flyknit
  • nike epic react
  • asics gel kayano 23
  • http://www.kyrie3.com
  • canada goose
  • lebron james shoes
  • asics gel kayano 22
  • Nike Lebron James Shoes
  • Lebron James Shoes
  • asics gel lyte iii
  • adidas eqt
  • kd 10
  • nike kd 10
  • kyrie 3
  • adidas nmd womens
  • keen uneek sandals
  • prada shoes
  • air jordan 31
  • nike air poresto
  • nike air vapormax
  • nike huarache
  • nike vapormax shoes
  • nike mercurial
  • stephen curry shoes
  • kyrie irving shoes
  • kyrie irving basketball shoes
  • reebok pump fury
  • reebok pump superme
  • air max 270
  • kevin durant jersey
  • adidas iniki
  • adidas porsche design
  • lebron shoes
  • http://www.lebron-shoes.us
  • adidas porsche
  • wholesale hats
  • nike air more uptempo
  • kobe bryant jersey
  • wholesale caps
  • adidas superstar
  • curry 4
  • curry 4
  • kd 10
  • air max 270
  • nike air max 270
  • supreme yeezys
  • nike kd 10
  • kevin durant 10
  • nike kids shoes
  • adidas pure boost
  • lebron james shoes
  • calvin klein underwear
  • curry 4
  • birkenstock sandals
  • http://www.kyrie-4.com
  • curry 4 footlocker
  • http://www.birkenstocksandals.us.com
  • nmd r1
  • stephen curry jersey
  • kobe shoes
  • nike roshe run
  • curry 4 shoes
  • new balance running shoes
  • ecco
  • childrens shoes
  • boys shoes
  • girls shoes
  • ecco Shoes
  • asics gel kayano 24
  • puma suede
  • kyrie 4 confetti
  • nike zoom vaporfly
  • mizuno shoes
  • ultra boost shoes
  • adidas clothing