┤˙ďđ|┤˙ďđ|┤˙ďđ|żŔ┬Đ|┤˙ďđ═°|┤˙ďđ|╬ń║║┤˙ďđ|┤˙ďđ|┤˙ďđ═°||▒▒żę┤˙ďđ|┤˙ďđ|żŔ┬Đ|┤˙ďđ═°|╬ń║║┤˙ďđ|╔ţ█┌┤˙ďđ|┤˙ďđ|żŔ┬Đ|┤˙ďđ
FES Office Romania - Bursa

Deadline pentru trimiterea aplicatiilor:

20 martie 2017, ora 17:00

Descarc─â descrierea programului

Înscriere ONLINE

 

 

Contact

Pentru orice detalii legate de program ne puteţi contacta la:

Friedrich-Ebert-Stiftung Romania
Tel: 021 211 09 82 / 83
Fax: 021 210 71 91

Persoana de contact:
Cristian Chiscop
Email: cristian.chiscop [at] fes.ro

 

 

Bursa Friedrich Ebert 2013

Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democraţi 2017

România are nevoie de politicieni care în┼úeleg provoc─ârile cu care se confrunt─â societatea româneasc─â ┼či sunt capabili s─â construiasc─â alian┼úe pentru progres. Pentru asta este nevoie de implicare ┼či devotament nedisimulat pentru modernizarea societ─â┼úii ┼či dezvoltare în beneficiul tuturor nu numai în cadrul partidelor politice, ci deopotriv─â în mediul asociativ, în spa┼úiile sociale personale, în ┼čcoal─â, la locul de munc─â, în mediile de petrecere a timpului liber. Este nevoie de curaj moral ┼či de hot─ârâre atât la nivel central, unde se iau marile decizii politice, cât ┼či la nivel local, unde realitatea este mereu m─âsurat─â în raport cu a┼čtept─ârile oamenilor. 

Prin programul de preg─âtire “Bursa Friedrich Ebert” sus┼úinem formarea unei genera┼úii de tineri implica┼úi politic care s─â contribuie la modernizarea politicii române┼čti în spiritul unui model de societate inclusiv ┼či progresiv. Oferim un num─âr de 20 de burse anuale pentru tineri social-democra┼úi – din partide ┼či din afara lor – care doresc s─â î┼či perfec┼úioneze cuno┼čtintele ┼či abilit─â┼úile politice în cadrul unui program de instruire atent construit.

Detalii despre cum este structurat programul, despre con┼úinutul fiec─ârui modul de preg─âtire, calendar ┼či loc de desf─â┼čurare pot fi g─âsite în descrierea programului. Pentru înscriere este necesar─â completarea formularului de înscriere online conform cerin┼úelor specificate.

Program

Modul 1: 31 martie - 2 aprilie 2017

Modul 2: 12 - 14 mai 2017

Modul 3: 9 - 11 iunie 2017

Modul 4: 6 - 9 iulie 2017.

Descarc─â descrierea programului

Înscrierea se face online, prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/forms/wmcaGhG7l3aasH3A3

Eligibilitate

Pentru a fi eligibili to┼úi cei care doresc s─â aplice pentru programul anual “Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democra┼úi” trebuie s─â îndeplineasc─â urm─âtoarele condi┼úii:

* Programul nu se adreseaz─â doar membrilor unui partid politic, ci tuturor celor care pot face dovada ca în ultimii ani au fost activ implica┼úi intr-o asocia┼úie, ONG, organiza┼úie studen┼úeasc─â etc.  

4 stagii de preg─âtire ┼či exerci┼úii practice inedite

Programul este compus din patru module de preg─âtire – structurate în a┼ča fel încât s─â permit─â o cunoa┼čtere temeinic─â a ideilor fundamentale pe care se sprijin─â domeniile de ac┼úiune ale democra┼úiei sociale – cu un cadru interactiv ┼či provocator, cu exemple de best practice ┼či un laborator de idei noi care pot rupe cercul vicios în care pare s─â se învart─â politica româneasc─â în ultimii ani.

Procedura de selecţie

Întrucât num─ârul de locuri este limitat, toate aplica┼úiile vor fi atent analizate ┼či evaluate pentru a-i selecta pe cei 20 de cursan┼úi. Candidaturile care nu îndeplinesc condi┼úiile de eligibilitate de mai sus sau nu au dosarul de candidatur─â complet nu vor intra în procesul de evaluare calitativ─â. Prezen┼úa la toate stagiile de preg─âtire este obligatorie. Nu vor fi luate în considerare decât aplica┼úiile acelor candida┼úi care se oblig─â s─â participe la toate cele patru module din program. Fiecare candidatur─â admis─â va fi evaluat─â în mod independent de trei examinatori din cadrul Friedrich-Ebert-Stiftung. To┼úi candida┼úii vor fi anun┼úa┼úi în scris despre rezultatul selec┼úiei.

Condiţii de participare

Încuraj─âm un num─âr cât mai mare de aplican┼úi, pentru a ne permite o selec┼úie cât mai riguroas─â ┼či pentru a garanta o calitate ridicat─â a seminarului! Singura condi┼úie pus─â participan┼úilor este participarea la toate cele patru module din program. Costurile de participare, cazare ┼či mas─â vor fi acoperite de Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Deadline pentru trimiterea aplicaţiilor:

20 martie 2017, ora 17:00

Pentru înscriere este necesar─â completarea formularului de înscriere online conform cerin┼úelor specificate.

Descarc─â descrierea programului

Înscrierea poate fi f─âcut─â online, prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/forms/wmcaGhG7l3aasH3A3