FES Office Romania - Bursa

Deadline pentru trimiterea aplicatiilor:

15 martie 2020, ora 23:59

Descarcă descrierea programului

Înscriere ONLINE

 

 

Contact

Pentru orice detalii legate de program ne puteţi contacta la:

Friedrich-Ebert-Stiftung Romania
Tel: 021 211 09 82 / 83
Fax: 021 210 71 91

Persoana de contact:
Cristian Chiscop
Email: cristian.chiscop [at] fes.ro

 

 

Bursa Friedrich Ebert 2020

rolex replica watches best replica watches

Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democraţi 2020

România are nevoie de politicieni care înţeleg provocările cu care se confruntă societatea românească şi sunt capabili să construiască alianţe pentru progres. Pentru asta este nevoie de implicare şi devotament nedisimulat pentru modernizarea societăţii şi dezvoltare în beneficiul tuturor nu numai în cadrul partidelor politice, ci deopotrivă în mediul asociativ, în spaţiile sociale personale, în şcoală, la locul de muncă, în mediile de petrecere a timpului liber. Este nevoie de curaj moral şi de hotărâre atât la nivel central, unde se iau marile decizii politice, cât şi la nivel local, unde realitatea este mereu măsurată în raport cu aşteptările oamenilor. 

Prin programul de pregătire “Bursa Friedrich Ebert” susţinem formarea unei generaţii de tineri implicaţi politic care să contribuie la modernizarea politicii româneşti în spiritul unui model de societate inclusiv şi progresist. Oferim un număr de 20 de burse anuale pentru tineri social-democraţi – din partide şi din afara lor – care doresc să îşi perfecţioneze cunoştintele şi abilităţile politice în cadrul unui program de instruire atent construit.

Detalii despre cum este structurat programul, despre conţinutul fiecărui modul de pregătire, calendar şi loc de desfăşurare pot fi găsite în descrierea programului. Pentru înscriere este necesară completarea formularului de înscriere online conform cerinţelor specificate.

Program

Modul 1: 10 - 12 aprilie 2020, Sinaia

Modul 2: 15 - 17 mai 2020, Sighişoara

Modul 3: 26 - 28 iunie 2020, Bucureşti

Modul 4: 17 - 19 iulie 2020, Sibiu.

Descarcă descrierea programului

Înscrierea se face online, prin completarea formularului disponibil aici: forms.gle/WY3jQHZjSHNxheqk7replika patek philippe

Eligibilitate

Pentru a fi eligibili toţi cei care doresc să aplice pentru programul anual “Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democraţi” trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

* Programul nu se adresează doar membrilor unui partid politic, ci tuturor celor care pot face dovada ca în ultimii ani au fost activ implicaţi intr-o asociaţie, ONG, organizaţie studenţească etc.  

4 stagii de pregătire şi exerciţii practice inedite

Programul este compus din patru module de pregătire – structurate în aşa fel încât să permită o cunoaştere temeinică a ideilor fundamentale pe care se sprijină domeniile de acţiune ale democraţiei sociale – cu un cadru interactiv şi provocator, cu exemple de best practice şi un laborator de idei noi care pot rupe cercul vicios în care pare să se învartă politica românească în ultimii ani.

Procedura de selecţie

Întrucât numărul de locuri este limitat, toate aplicaţiile vor fi atent analizate şi evaluate pentru a-i selecta pe cei 20 de cursanţi. Candidaturile care nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate de mai sus sau nu au dosarul de candidatură complet nu vor intra în procesul de evaluare calitativă. Prezenţa la toate stagiile de pregătire este obligatorie. Nu vor fi luate în considerare decât aplicaţiile acelor candidaţi care se obligă să participe la toate cele patru module din program. Fiecare candidatură admisă va fi evaluată în mod independent de trei examinatori din cadrul Friedrich-Ebert-Stiftung. Toţi candidaţii vor fi anunţaţi în scris despre rezultatul selecţiei.

Condiţii de participare

Încurajăm un număr cât mai mare de aplicanţi, pentru a ne permite o selecţie cât mai riguroasă şi pentru a garanta o calitate ridicată a seminarului! Singura condiţie pusă participanţilor este participarea la toate cele patru module din program. Costurile de participare, cazare şi masă vor fi acoperite de Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Deadline pentru trimiterea aplicaţiilor:

15 martie 2020, ora 23:59

Pentru înscriere este necesară completarea formularului de înscriere online conform cerinţelor specificate.

Descarcă descrierea programului

Înscrierea poate fi făcută online, prin completarea formularului disponibil aici: forms.gle/WY3jQHZjSHNxheqk7